*Pripravujem: Pokračovanie Za hranicou smrteľnosti (*o*) *

Recenzia "Pod krídlami noci" od Ami

21. května 2017 v 18:22 | LM |  V labyrinte Temnoty
Ahojte,

možno ste si všimli, že usilovne makám na príbehu "Pod krídlami noci", ktorý už čoskoro uzrie svetlo sveta v konečnej podobe ako e-book. Som z toho nadšená a smutná zároveň, ale nič to, lebo nič sa nekončí, práve naopak, moje dobrodružstvá sa ešte len začínajú ;)

Prvé, relatívne neupravené, kapitoly "Pod krídlami noci" nájdete aj tu na blogu a môžete si ich prečítať podobne ako Ami, ktorá bola taká dobrá a venovala príbehu svoj čas, prečítala si ho, skritizovala, ale predovšetkým mi naň napísala svoj úprimný názor a za to som jej vďačná.

Prekvapilo ma, aká je jej recenzia pozitívna a hoci o svojich schopnostiach spisovateľky stále pochybujem, tak ma to pohladilo na duši a povzbudilo k ďalšej tvorbe.

Blog Ami: TU
Recenzia od Ami: TU
Pod krídlami noci: TU

Ďakujem ti Ami za recenziu môjho príbehu :)

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Ami Ami | E-mail | Web | 21. května 2017 v 22:08 | Reagovat

Eyyyy, som slávna. XD Som rada, že ťa môj názor toľko potešil, ale chápem, niet na úprimný komentár. Mňa zas nadchol tento príbeh, takže hneď, ako sa bude dať zalúpiť si ju kúpim na narodky. :-D

2 Ami Ami | E-mail | Web | 21. května 2017 v 22:10 | Reagovat

[1]: *zakúpiť
To znelo divne, ale neboj, nejdem ju olúpiť xD

3 LM LM | E-mail | Web | 21. května 2017 v 23:16 | Reagovat

[1]: :D :D :D V pohode. Do kúpi nikoho nenútim, ale záujem poteší :)

4 dinosaurss dinosaurss | Web | 22. května 2017 v 12:47 | Reagovat

Super. :-)

5 moje-farby moje-farby | Web | 22. května 2017 v 14:28 | Reagovat

proste Pod krídlami noci je super :D

aj ja na neho možno skúsim spraviť recenziu :D  8-)

6 LM LM | E-mail | Web | 22. května 2017 v 15:43 | Reagovat

[4]: :)

[5]: Ty si mi už tak pomohla, že ani nehovorím :D

7 Magicmax Magicmax | Web | 23. května 2017 v 19:07 | Reagovat

Líbí se mi ta odvaha, když si dovolé méně známí spisovatel hodnotit slavnějšího protože: Sakra to steině čtenář ie! :)http://un-ordinary-girl.blog.cz/1705/pises-basnicky-tak-to-potrebuji-prave-tvoji-pomoc
Io a ta holka by chtěla pomoc s básničkou :)

8 Magicmax Magicmax | Web | 23. května 2017 v 19:08 | Reagovat

A ie hezký žes změnila dess :) :) :)

9 LM LM | E-mail | Web | 23. května 2017 v 19:38 | Reagovat

[7]: Ja nepotrebujem recenzie od slávnejších spisovateľov či niečo podobné. Myslím si, že každý názor je dôležitý a obzvlášť názor čitateľa! Veď koho sa diela autorov snažia osloviť?! Predsa ľudí, ktorí radi čítajú a keď sa o svoj názor podelia a napíšu hoc aj niečo pekné, alebo poskytnú konštruktívnu kritiku, tak to proste poteší, povzbudí a ukáže nedostatky.

[8]: Ďakujem

10 sugr sugr | E-mail | Web | 24. května 2017 v 18:27 | Reagovat

Tvoje recenze se mi vždy líbí, jsou takové normální, žádné klišé a odbornost, díky za ně. :-)

11 LM LM | E-mail | Web | 24. května 2017 v 21:27 | Reagovat

[10]: Je to skôr reklama na recenziu, ale urobila ju naozaj krásnu :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama